Jouw Reis naar Welzijn Begint Hier ✨


We zijn zo blij en dankbaar dat je de sprong hebt gewaagd om de rijke, verfijnde wereld van matcha met ons te verkennen. Jouw keuze voor Mr. MATCHA betekent niet alleen dat je kiest voor een kopje vol gezondheid en geluk,

maar ook dat je deel wordt van een gemeenschap die gelooft in de kracht van goede gewoonten en de kleine momenten van vreugde.

Als blijk van onze waardering hebben we iets speciaals voor je. Een unieke ervaring die begint met deze exclusieve toegang tot onze wereld van matcha.

Hier vind je niet alleen inspiratie voor je volgende matcha-moment, maar ook een speciale verrassing om je reis nog mooier te maken.


Dankjewel voor het vertrouwen in Mr. MATCHA. Samen gaan we op weg naar meer bewuste, gezonde en vreugdevolle dagen.

Laten we samen genieten van elk slokje. Welkom thuis. 💚

10% korting op je volgende aankoop. Jouw pad naar welzijn begint hier

10% korting 
Kortingscode:  "MRMATCHAMOMENTS' 

Mr.MATCHA is ook verkrijgbaar bij:

Een jong stel geniet van een heerlijke kop matcha thee aan de keukentafel in een gezellige huiselijke sfeer. Ze zitten ontspannen bij elkaar, lachend

Jouw matcha ochtend ritueel

Mr.matcha, rijk aan traditie en vol van smaak, is meer dan alleen thee - het is een moment van verbinding, een pauze van het drukke leven, een herinnering aan wat echt belangrijk is. 💑


Zoek ook jouw moment van rust en verbinding met onze premium matcha thee.  kies jouw matcha en begin met het creëren van onvergetelijke herinneringen, één kopje tegelijk.


Begin nu met genieten!

Een_afbeelding_van_een_vrouw_die_vol_energie_uit_bed stapt

Meer energie in jouw dag

Jouw Sleutel tot Langdurige Energie zonder de Pieken

Ontdek de unieke kracht van matcha thee, waar cafeïne en het aminozuur L-theanine samenkomen voor een ongeëvenaarde energie-ervaring. In tegenstelling tot de snelle energieboost van traditionele cafeïnehoudende dranken, biedt matcha een gestage afgifte van cafeïne dankzij L-theanine. Dit betekent dat je kunt genieten van een langdurig gevoel van alertheid en focus, zonder de ongewenste pieken en dalen.


De synergie tussen cafeïne en L-theanine in matcha zorgt niet alleen voor een stabiele energiestroom, maar bevordert ook concentratie en welzijn. Het is de perfecte keuze voor iedereen die zoekt naar een natuurlijke, duurzame manier om de dag door te komen, of het nu voor werk, studie, of gewoon voor het dagelijkse leven is.


Laat je niet meer beperken door de ups en downs van gewone cafeïnebronnen. Kies voor de zachte, doch krachtige energie van matcha en ervaar zelf het verschil. Ontdek ons assortiment van hoogwaardige matcha producten, perfect voor jouw energiebehoeften.


Maak vandaag nog de overstap naar een gezondere, stabielere energiebron. Bestel jouw matcha en begin met genieten van langdurige alertheid en focus, elke dag weer.

Kies jouw pakket

Kies Jouw pakket


Groene Golf

Voor de echte Matcha fanaat

€64,95
Sale Off
Handige single-serve zakjes met ceremoniële matcha
€64,95

  • 30 dagen geld-terug-retour garantie

  • Vandaag besteld, morgen in huis!

  • Voordeelbox € 1.62 per serving

  • + Gratis verzending in Nederland

100% Geld terug garantie

Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, kunt u uw bestelling zonder vragen retourneren voor een volledige terugbetaling.

We beloven u het hoogste niveau van waarde, kwaliteit en persoonlijke service te bieden, zodat uw volledige tevredenheid gegarandeerd is.

Frequently Asked Questions

Hulp nodig bij je vraag? 

Neem contact met ons op: Bel ons op 050-7440055

Moet ik mijn matcha gekoeld bewaren?

Onze verpakking zit in luchtdichte goed gesealde sachets. Daardoor blijft de matcha veel langer vers. De sachets kun je gewoon in je keukenkast bewaren. Wil je je matcha langer bewaren dan adviseren we je deze op een koelere plaats te bewaren.

Kan matcha mijn immuunsysteem verbeteren?

Een recente studie in het tijdschrift Proceedings of the National Academy of Sciences concludeerde dat het ieder dag drinken van matcha het imuunsysteem sterk versterkt. De buitengewoon hoge niveaus van antioxidanten in matcha nemen voornamelijk de vorm aan van polyfenolen, catechines en flavonoïden, die elk de verdediging van het lichaam in zijn dagelijkse strijd tegen vrije radicalen helpt. Op praktisch vlak kan dit leiden tot minder verkoudheid en een betere bescherming tegen virussen.

Kan matcha helpen stress te verlichten?

Ja, matcha heeft waanzinnig hoge hoeveelheden van een specifiek aminozuur genaamd L-theanine, die sterke associaties heeft met de productie van alfagolven in de hersenen. Wanneer L-theanine wordt geabsorbeerd in de bloedbaan, hebben dopamine en serotonine niveaus de neiging om te stijgen. Deze produceren alfagolven, die vaak gevoelens van welzijn, algemeen geluk, ontspanning, en alertheid produceren.

Helpt matcha om gewicht te verliezen?

Op zichzelf, zonder andere veranderingen in levensstijl, lijkt me dat niet waarschijnlijk. Maar verschillende belangrijke studies concludeerden dat de kwaliteit matcha thermogene eigenschappen heeft (thermogenese is de snelheid waarmee het menselijk lichaam calorieën verbrandt). Na het drinken matcha resulteerde dit in 25% meer vetverbranding tijdens het sporten. Dus, met een mentaliteit van verhoogde beweging, betere voeding en een gezonde leefstijl, zal matcha helpen gewicht te verliezen.

  • 30 dagen geld terug garantie

Copyright © 2020 Mr.MATCHA®. All Rights Reserved.