Ruilen of retourneren

We vinden het erg belangrijk dat je altijd tevreden bent over onze matcha.  Ben je ondanks onze uitgebreide services en garanties – tóch niet blij met je aankoop? Dan mag je deze gewoon binnen 30 dagen terugsturen. Je krijgt dan het complete aankoopbedrag van ons terug, ingaande op de dag van verzending van het product. Het product kan alleen in originele ongeopende verpakking geretourneerd worden.

Wij vergoeden de betaling van de order, inclusief eventuele leveringskosten die door ons in rekening zijn gebracht tijdens het bestellen. Wij betalen terug op het moment dat wij het product hebben ontvangen of totdat je aantoont dat je het product hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Wij zullen het betaalde orderbedrag binnen 14 dagen crediteren.

 

Wat doe je als je een product wilt retourneren

  • Stuur ons een bericht met vermelding van je ordernummer, en het product of producten die je wilt retourneren. 
  • Zodra wij je bericht hebben ontvangen sturen je de instructies en het retouradres van onze fulfilment partner.
  • Verpak het artikel  in de verpakking waarin je je bestelling hebt ontvangen  of stevig verpakkingsmateriaal
   Sluit de pakbon of betaaloverzicht bij.
   Breng je pakketje naar een  POST NL punt en laat het versturen.
  • Zodra wij je retour hebben ontvangen zullen we het bedrag zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen naar je overmaken.
  • We zouden het erg op prijs stellen als je ons laat weten waarom je het product wilt retourneren, maar dat hoeft niet persé.