Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend voor je als je een klacht hebt over ons product. We willen je graag helpen om een oplossing te vinden.

Om onduidelijkheden te voorkomen vragen wij je vriendelijk om je klacht via het contactformulier of per e-mail aan ons door te geven.

Onze medewerkers zullen je klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Het is mogelijk dat we wat extra toelichting of ontbrekende informatie van je nodig hebben. Als je zelf nog iets te binnen schiet wat je nog niet had verteld, bel of mail ons dan met je aanvulling. Hoe meer we weten, hoe beter we je kunnen helpen.

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen de klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan uiteraard op de hoogte stellen.

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Mr. MATCHA bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).