Affiliate worden van Mr.MATCHA?

Sluit je aan bij ons netwerk van affiliate sites
en lift mee op ons succes
Zou je Mr.MATCHA ook het liefst aan anderen willen aanbieden tegen een aantrekkelijke commissie? Die mogelijkheid bieden we je nu.

Heb je je eigen bedrijf, website, een blog, Instagram, Youtube-kanaal op gebied van food, healty living, mindfullness, sport, of thee dan komen we graag met je in contact.

Ook als particulier kan je met het promoten van mijn producten aan de slag, bijvoorbeeld via je Facebookpagina of de contactenlijst in je mailbox. Het is ook erg eenvoudig.

Hoe kun je Mr.MATCHA promoten?
Voor het promoten van de producten kan je gebruik maken van de volgende mogelijkheden:
> Schrijf een review of maak een blog of vlog over Mr.MATCHA en plaats deze op je website/blog/instagram
> Stuur een e-mail naar je mailinglijst / contactenlijst om een ons op een leuke manier aan te raden. Nooit spammen!
> Promoot het via Social Media (Facebook, Twitter, Instagram)
> Plaats een banner op je website/blog/youtube/tiktok.

Hoe werkt het?
Nadat je je gratis affiliate account hebt aangemaakt kun je vrijwel direct beginnen met het promoten van onze producten in jouw eigen netwerk.
Je plaatst een banner of link op je website, bij je blog, op facebook, instagram of andere social media, en bij iedere aankoop die via deze link wordt gedaan verdien jij een commissie. Zo gemakkelijk is het. Zo maak je nog meer mensen blij met heerlijke gezonde matcha.

Hoeveel kan ik verdienen als affiliate?
In principe is dit ongelimiteerd. Hoe actiever je bent hoe vaker de kans dat iemand iets koopt in onze webshop, hoe meer je verdient. Voor iedere verkoop die via jouw links komen ontvang je commissie, en óók op eventuele extra aankopen/upsells!

Je wilt graag verder als Mr.MATCHA affliate
1) Meld je hier aan en registreer je: Ja! ik wil affiliate worden!
Vermeldt welke website, blog en/of social media kanalen die je gebruikt. 
2) Wij bekijken jouw blogs en kanalen om te bepalen of het aansluit bij onze doelgroep en ons merk.
3) Na akkoord maak je een gratis affiliate account bij plug and pay (dit is om jouw persoonlijke link te kunnen maken en jouw commissiebetalingen mogelijk te maken. Het account is geheel kosteloos.
4) Nadat je je gegevens hebt ingevuld neem contact met ons op en geef door dat je het account hebt aangemaakt.
5) Wij zorgen er dan voor dat jij een persoonlijk affiliate link krijgt die je direct kunt gebruiken en plaatsen op jouw website of social media.

Zodra iemand op jouw unieke link klikt, komt diegene op de verkooppagina terecht. Tijdens het afrekenen herkent het betaalsysteem dat jij recht hebt op de beloning en zal het je die direct toekennen. Automatisch en zorgeloos. Het geeft je inzage in je statistieken, verdiende commissies en verwachte uitbetalingen.

Voorwaarden:
Let op dat het merk Mr.MATCHA correct gebruikt wordt.
Affiliates zijn uitsluitend gerechtigd om te promoten/adverteren op eigen media kanalen.
Bedrieglijke of illegale activiteiten worden niet getolereerd en kunnen resulteren in opschorting van het account en directe verwijdering uit het affiliate programma.
Mr.MATCHA behoudt zich het recht voor een affiliate (tussentijds) uit te sluiten of op te schorten van dit programma voor personen of bedrijven die zich niet aan de richtlijnen houden.

AANBOD MATERIAAL
Het is de affiliate uitsluitend toegestaan de door Mr.MATCHA aangeboden banners, tekstlinks en/of product feed te gebruiken. Het is de affiliate  toegestaan zelf banners, tekstlinks en/of afbeeldingen te veranderen en/of te creëren na akkoord van Mr.MATCHA

GEBRUIK DOMEINEN:GEBRUIK DOMEINEN:
Uitgesloten van dit programma zijn affiliates die gebruik maken van een domeinnaam waar de volgende woorden , woordcombinaties of categorieën in voorkomen:
- Gok websites
- Sex websites
- Downloads websites die auteursrechten schenden
Bovenstaande lijst met domeinnamen is niet volledig. Mr.MATCHA behoudt zich te allen tijde het recht voor een bepaalde domeinnaam uit te sluiten van dit programma wanneer deze bijvoorbeeld inbreuk maakt op het intellectuele eigendomsrecht van de adverteerder en/of derden.

We maken graag even kennis

Voor- en achternaam:

Telefoon:

Email:

Waarom zou je graag Mr.MATCHA willen promoten?

Wie is je doelgroep?

URL van je website, blog of webshop

YouTube

Instagram

TikTok

Facebook