Bestelling en levering

Verzending en levering

Bestellingen worden dezelfde werkdag verstuurd indien de bestelling is geplaatst en betaald voor 15.00 uur.  Genoemde levertijd geldt slechts als indicatie en geldt nimmer als fatale termijn.

Mr. MATCHA kan nadere informatie betreffende levertijden vermelden op de internetsite of op andere wijze schriftelijk kenbaar maken. Dergelijke informatie heeft slechts een indicatief karakter. De maximale levertijd zal 30 dagen bedragen, tenzij anders overeengekomen. Mocht deze levertijd niet haalbaar zijn stellen wij je hiervan op de hoogte.

Indien een product dat tijdelijk niet op voorraad is wordt besteld, zal worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is. Vertragingen zullen per e-mail of telefonisch worden gemeld.

Handling en verpakkingskosten zijn standaard. Echter verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van je zending. Wij raden aan om de order ineens te bestellen. Wij beschouwen iedere order als separate order. Je zending zal worden verstuurd voor eigen risico, echter wij doen er alles aan om de zending zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

Wij leveren in principe altijd bij je thuis af. Het telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen i.v.m. je bestelling. Verder wordt deze nergens voor gebruikt en je gegevens zullen nooit of te nimmer aan derden worden verstrekt.

Verzending naar buitenland

Onze webwinkel is op het moment ingericht voor verzending van producten naar :
Belgie, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk,  Griekenland, Groot Brittanië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatie, Letland, Littouwen,
Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenie, Slowakije, Spanje, 
Tsjechie, Zweden,.

Wil je toch graag onze producten, stuur dan een mail naar onze klantenservice met je vraag/bestelling. Vermeld hierbij ook je naam, adres, postcode en woonplaats. Wij zenden dan een kostenopgave voor de verzendkosten en instructies voor het betalen en levering van je order.

Na ontvangst van je betaling worden de producten verzonden. Verzendkosten naar overige landen kunnen afwijken.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-.