Beste matcha liefhebber,


Welkom bij Mr.MATCHA, waar we jouw matcha moment tot leven brengen! Mijn naam is Erwin Koeneman en ik wil graag mijn persoonlijke reis met jou delen die heeft geleid tot het ontstaan van Mr.MATCHA, jouw beste bron voor echte Japanse matcha thee.


Enige tijd geleden reisde ik door het prachtige Amerika en ontdekte ik overal matcha, een groene drank die mijn nieuwsgierigheid wekte. Tijdens de coronaperiode wilde ik mijn weerstand versterken en ging ik op zoek naar goede matcha. Tot mijn verbazing kon ik geen matcha vinden van hoge kwaliteit in het huidige aanbod. Dit bracht me op een zoektocht naar de beste matcha die ik kon vinden.


Mijn ontdekkingsreis leidde me naar Japan, de bakermat van echte matcha. Ik ontdekte dat echte matcha uit Japan komt en dat het proces van het cultiveren van de theeplanten, het oogsten van de jonge theebladeren en het verwerken daarvan een uiterst arbeidsintensief proces is. Het selecteren van de juiste kwaliteit matcha werd een passie voor mij, en ik begon te leren over de subtiliteiten van dit eeuwenoude ambacht.


Tijdens mijn zoektocht ontstond het idee om mijn eigen bedrijf te beginnen en zo ontstond Mr.MATCHA. In een periode waarin uitdagingen werden geconfronteerd en mijn andere bedrijf tijdelijk stilviel, vond ik in matcha een nieuwe inspiratie en een kans om mijn passie te volgen. Het was een tijd van veerkracht en doorzettingsvermogen, waarin ik mijn liefde voor matcha ontdekte en besloot om deze bijzondere schat te delen met anderen. 

Mr. MATCHA staat voor een heerlijke kop matcha thee.

Mr. MATCHA staat voor kwaliteit

Bij Mr.MATCHA streven we naar alleen de hoogste kwaliteit matcha, omdat we geloven dat de beste matcha alleen kan worden bereikt door zorgvuldige teelt, selectie en verwerking. 

Onze matcha komt rechtstreeks uit Japan, waar we nauw samenwerken met ambachtelijke theeboeren die dezelfde passie voor kwaliteit delen als wij.


Wat maakt onze matcha uniek? We zorgen ervoor dat onze matcha-poeder levendig groen van kleur is, een teken van hoge kwaliteit en versheid. De textuur van onze matcha is zijdezacht en fijn gestructureerd, een teken van de zorgvuldige verwerking. Bij het bereiden van onze matcha komt een heerlijke groene geur vrij die bij elke slok zorgt voor een verkwikkende en natuurlijke smaakbeleving.


Bij Mr.MATCHA begrijpen we dat de beste matcha afhangt van de zorgvuldige aandacht voor elk detail, van het veld tot in jouw kopje. We zijn er trots op dat we alleen de puurste en hoogwaardige matcha bieden die jouw matcha moment tot een onvergetelijke ervaring maakt.


Of je nu een matcha liefhebber bent of nieuwsgierig bent om deze groene schat te ontdekken, wij heten je van harte welkom bij Mr.MATCHA, jouw beste bron voor echte Japanse matcha thee. Kom binnen, geniet van de heerlijke smaak en laat je betoveren door de rijke aroma's die alleen de beste matcha kan bieden.


Met een hart vol passie en een kopje vol matcha,

 

Bij Mr. MATCHA nemen we kwaliteit zeer serieus. Wij creëren matcha van het hoogste kaliber. Omdat ze vertrouwen hebben in onze uitzonderlijke, hoogwaardige artikelen, blijven onze consumenten bij ons kopen.
We nemen de tijd om matcha te kiezen en uitgebreid onderzoek te doen om de beste goederen te verkrijgen. We zijn geïnteresseerd in de verpakking van het product, de herkomst, het productieproces, de bewaarcondities en best practices om de voedingswaarde te behouden.
Direct na de oogst wordt Mr.MATCHA gemalen en luchtdicht bewaard om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Hierdoor garanderen wij dat onze kwaliteit behouden blijft.


Kennis is kracht
We geven zoveel mogelijk informatie over ons product om ervoor te zorgen dat u weet wat u koopt. Op onze website vind je een schat aan aanvullende informatie over het product. Waar het bijvoorbeeld is verbouwd, is er een van.

Om onze matcha vers, krachtig en qua voedingswaarde stabiel te houden, vertellen we je ook over de geschatte levensduur en vervaldatum op onze verpakking.

Kleine sachets worden gebruikt om onze artikelen te verpakken. Dit helpt niet alleen bij het doseren voor een goed kopje matcha, maar garandeert ook ideale bewaarcondities en een lange houdbaarheid.

Bovendien zorgt de manier waarop onze magazijnen zijn georganiseerd voor volledige product traceerbaarheid. Alle informatie over onze matcha kunnen we herleiden tot het batchnummer. 

Onze missie

Bij Mr.MATCHA is onze missie simpel: we willen mensen inspireren en ondersteunen in het omarmen van een gezonde levensstijl met Matcha-thee als kern. Onze toegewijde team gelooft in de kracht van deze heerlijke groene thee om een positieve impact te hebben op welzijn en vitaliteit.


We streven ernaar om de hoogste kwaliteit Matcha-thee te bieden, zorgvuldig geselecteerd uit de beste bronnen, met aandacht voor duurzaamheid en authenticiteit. We willen een betrouwbare en vertrouwde bron zijn voor zowel beginnende als ervaren Matcha-liefhebbers.


Onze website is een bron van informatie en inspiratie, waar we kennis delen over de vele voordelen van Matcha en hoe het kan bijdragen aan een actieve levensstijl, sportprestaties en welzijn. We streven ernaar om onze klanten te begeleiden bij het ontdekken van de veelzijdigheid van Matcha en hoe het naadloos kan worden geïntegreerd in hun dagelijks leven.


Bij MrMatcha.nl geloven we in het bevorderen van gezondheid, welzijn en duurzaamheid, zowel voor individuen als voor onze planeet. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op de samenleving en willen onze klanten aanmoedigen om bewuste en gezonde keuzes te maken.


Visie

Onze visie is om een toonaangevende leverancier van matcha-producten te zijn, bekend om onze topkwaliteit en klantgerichtheid. We streven naar een duurzame groei en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en partners.