Kerst Actie

Bestel 2 Matcha's en ontvang de 2e GRATIS
00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds
Zacht en vol van smaak
Door alleen de jongste blaadjes te selecteren
A Kwaliteit Uit Japan
Single origin First flush Ceremonial A kwaliteit matcha 
Gemakkelijk in gebruik
In super handige sachets

Kerst Actie!


2e Matcha Gratis
- 149500 %
Mr.MATCHA Thee, doos a 7 sachets
€14,95
Hans, Den Bosch
"Leuk proces om klaar te maken. Op deze manier wordt thee drinken echt een momentje."
- 269500 %
Mr.MATCHA Thee - doos a 15 Sachets
€26,95
Elmarr, Groningen
"De sachets zijn handig, de matcha is van hoge kwaliteit. Koud als ijsthee of shake ook erg lekker"
- 649500 %
Mr.MATCHA Thee doos a 40 stuks
€64,95
Mercelius, Groningen
"Ik had dit nog nooit eerder zo lekker gehad. Zowel in de pure vorm als in latte een genot om te drinken. Geen bittere nasmaak. Je proeft de kwaliteit gewoon"

Matcha poeder kopen bij Mr. Matcha

Ben je op zoek naar matcha poeder? Om heerlijke kopjes matcha thee te zetten? Matcha poeder is een perfecte aanvulling op een gezond voedingspatroon of wanneer je op zoek bent naar een vervanger voor bijvoorbeeld koffie. Wanneer je eerder hebt gezocht op matcha poeder kopen dan komen er een hoop resultaten omhoog. Matcha poeder kopen via Mr. Matcha is de ideale oplossing. Wij bieden namelijk 100 procent natuurlijke matcha aan in handige en perfect gedoseerde eenkops sachets. Hiermee weet je zeker dat je de beste kopjes matcha thee gaat zetten. Lees snel verder om meer te leren over matcha poeder, bestel direct de beste matcha of neem gerust contact met ons op voor het antwoord op al je vragen over matcha poeder kopen.

Lekker in het leven staan?

 • Geeft je langdurig energie
 • Verhoogt de vetverbranding na sporten tot wel 25%
 • Ondersteunt bij het afvallen
 • Laat je ontspannen door de dag gaan
 • Helpt mee aan een goede darmwerking
 • Versterkt je immuunsysteem, waardoor je minder vaak ziek bent
 • Ontstekingsremmende werking, die goed helpt bij gewrichtspijn
 • Heeft een antibacteriële werking
 • Helpt je bloedsuikerspiegel stabiliseren

Matcha poeder gezond: wat zijn de voordelen?

Matcha poeder bevat ontzettend veel voordelen! Het is een echte superfood en het bevat bijvoorbeeld 10 keer zoveel antioxidanten dan normale groene thee. Wist je dat één kopje matcha thee gelijk staat aan de vitaminen uit maar liefst 10 broccoli’s? Daarnaast ervaar je een verhoogd concentratievermogen door het drinken van matcha thee. Er zit namelijk een vijfde deel cafeïne in ten opzichte van een normaal kopje koffie, maar de cafeïne wordt geleidelijker opgenomen in je lichaam. Waar je van een kop koffie een energieboost krijgt van ongeveer een half uur tot een uur blijft het effect van matcha ongeveer vier tot zes uur doorwerken in je lichaam. Maar niet op een onprettige manier. Door de geleidelijke opname word je juist kalmer, ervaar je een groter concentratievermogen en krijg je extra energie.

Beste matcha poeder kopen bij Mr.Matcha

Op zoek naar matcha thee in poedervorm? Bestel het bij Mr. Matcha! Wij leveren namelijk alleen de beste matcha groene thee poeder. Naast dat onze matcha uit enkel en alleen matchapoeder bestaat en niets anders, is het ook nog eens 100 procent natuurlijk. Onze matcha poeder is afkomstig uit de regio’s Uji, Shizouka en Kagoshima van Japan. Van oudsher wordt hier de allerbeste kwaliteit matcha poeder geteeld. De matcha poeder van Mr. Matcha bevat geen toevoegingen en is met de beste zorg samengesteld. Matcha poeder kopen? Bestel het hier en ervaar onze matcha!
Boost je immuunsysteem met Mr. MATCHA

Mr.MATCHA in 15 handige éénkops sachets

 • Echte Japanse matcha
 • Zacht en vol van smaak
 • Altijd verse Matcha
 • Handige éénkops zakjes
 • Extra voordelig